Painotie 21 | grafimax.fi

Grafimax

maximize your visibility

Tarjoamme ratkaisuja kun yrityksesi, brändisi ja tuotteesi halutaan näkymään ja erottumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Intohimonamme on saada yrityksesi, brändisi ja tuotteesi näyttämään mahdollisimman hyvältä ja palvella samalla liikentoimintasi tavoitteita. Valmistamme ensiluokkaiset teollisuuden merkintätuotteet, myymälä- ja yritysilmeet, suurkuvatuotteet sekä painotuotteet, joiden avulla maksimoit näkyvyytesi kaikkialla.

arvot

luotettava

Asiakkaidemme luottamus on kaiken kivijalka. Olemme vakavarainen toimija, joka ei pelkästään puhu - vaan myös tekee ja pitää sanansa.

laadukas

Meidät tunnetaan hyvästä laadusta ja siitä pidämme myös kiinni. Mikäli tuotteen laatu ei vastaa vaatimuksia, teemme sen uudelleen.

joustava

Kokenut tiimimme pystyy toimimaan ketterästi ja reagoimaan nopeastikin asiakkaiden tarpeisiin.

yhdessä

Meillä on hyvä yhteishenki ja vaalimme sitä. Pidämme huolen, että jokaisella on hyvä olla meillä töissä ja puhallamme yhteen hiileen.

Visiomme | Grafimax.fi

Asiakkaat kertovat:

"Oli tärkeää löytää kumppani, jonka kautta saimme toteutettua mahdollisimman laajan kirjon tarvittavia materiaaleja. Grafimax toteutti meille erilaisia kylttejä, opasteita, valomainoksen, teippauksia ja muita painotuotteita."
Grafimax | Referenssit
Aki Kinnunen
Miller´s BBQ
"Olimme uusi toimija ja halusimme saman tien kumppanin, jolta luonnistuu ne vähän vaikeammatkin pyynnöt. Ensimmäinen tilaus piti sisällään monenlaista: siirtotarraa, demokilpiä ja käyntikortteja. Kaikki onnistui yli odotusten ja kumppanuuden tuoma hintaetu asiakkaillemme oli enemmän kuin kiitosta saanut."
Grafimax | Referenssit
Antony Smal
Frostigon Oy
"Mikäli asiakas toivoo esimerkiksi rangelle nimetyt ja oman brändin mukaiset lyöntipaikat, ykköstiille yrityksensä mainoksen tai vaikkapa koko kentän brändäyksen, onnistuu nämä kaikki Grafimaxin kautta joustavasti ja laadukkaasti. Tulevalle kesälle tuotteistamme erilaisia palvelupaketteja, joihin halutessaan sisältyy valmiiksi mietityt tapahtumatuotteet."
Grafimax | Referenssit
Karri Koivu
Linna Golf
bAsset-172dpi.webp

Onni Heinonen

Toimitusjohtaja

bAsset-172dpi.webp

Heikki Lyly

Myyntijohtaja

Kerro lisää - autamme mielellämme