Teollisuus-
merkintä

Merkintä- ja grafiikkaratkaisut valmistavalle teollisuudelle.

Teollisuuden Merkinnät

Ratkaisujamme voidaan käyttää tuotteiden tunnistamiseen, jäljitettävyyteen ja brändäykseen, jolloin tuotteita, koneita ja laitteita on helppo seurata tuotanto- ja toimitusketjussa.

Ratkaisumme ovat pitkäikäisiä ja kestävät vaativimmatkin olosuhteet, joten ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi valmistavassa teollisuudessa, rakentamisessa ja muilla teollisuudenaloilla.

Avullamme yrityksesi voi parantaa tehokkuutta, alentaa kustannuksia ja varmistaa että tuotteesi erottuvat ja ovat helposti tunnistettavissa ja täyttävät alan säädökset.

Näkyvyys

Selkeitä visuaalisia merkintöjä ja tunnistettavuutta tuotteille, pakkauksille, laitteille, laitteiston osille, säiliöille, putkistoille ja muille teollisuusympäristön kohteille. Varoitukset, turvallisuusohjeet, hätäuloskäynnit, paloturvallisuusmerkinnät toimivat tehokkaana ohjeistuksena niin asiakkaille kuin käyttäjille ja huoltohenkilöstölle.

Yhdistele

Viiva- tai qr-koodit voidaan yhdistää digitaaliseen sisältöön joilla voidaan ohjeistaa asiakasta tai työnsuorittajaa oikeisiin toimenpiteisiin. Se voi sisältää tietoa toiminnasta, häiriöiden sijainnista, huoltotarpeista.

Informoi

Tärkeitä tietoja, prosessien tilaa tai vaihetta ja tekemään tarvittavia säätöjä tai korjauksia niiden pohjalta. Tehokas ja selkeä graafinen informaatio parantaa työn turvallisuutta, suorituskykyä, tuottavuutta sekä laatua.

Tehosta

Oikein toteutetuilla teollisillä merkinnöillä voi parantaa työntekijöiden turvallisuutta tarjoamalla tärkeitä turvallisuusmerkintöjä ja työohjeita. Se toimii tehokkaana ohjeistuksena asiakkaille, käyttäjille ja huoltohenkilöstölle.

Edut hyödyt ratkaisut

Pros 1

Pros 2

Pros 3

Grafimax lukuina

VUOTTA ALALLA
1
MERKATTUA LAITETTA​
+ 1
MAAHAN
1

Kerro lisää - autamme mielellämme