SUURKUVA-
TULOSTEET

Suurta näkyvyyttä helposti ja näyttävästi.

SUURKUVAT

Toteutamme suurkuvatulosteet yksittäisistä julisteista isoihin kampanjoihin. Tuotannossamme on käytössä modernit, tehokkaat ja laadukkaat laitteet niin tulostamisessa kuin jälkikäsittelyssäkin.

Tulostaminen onnistuu myös melkein pinnalle kuin pinnalle, joten vain mielikuvitus on rajana.

Laadukkaat
tulosteet

Ideasi ansaitsevat tulla nähdyksi suuressa mittakaavassa ja herättämään huomiota. Suurikokoisissa tulosteissa laatu hallitsee, siksi olemme investoineet huippuluokan laitteisiin ja ammattilaisten joukkoon, jotka varmistavat eloisat värit, terävät yksityiskohdat ja visuaalisesti upean lopputuloksen.

Laaja
valikoima

Tarvitsetpa sitten näyttäviä bannereita, upeita julisteita, henkeäsalpaavaa seinätaidetta, huomiota herättäviä kylttejä tai muita suurikokoisia tulosteita, meillä on asiantuntemusta näkemyksesi toteuttamiseen. Meillä on laaja valikoima materiaaleja, viimeistelyjä ja muita räätälöintivaihtoehtoja joista valita.

Varmasti

Ymmärrämme määräaikojen merkityksen nopeatempoisessa liiketoiminnan ja luovuuden maailmassa. Oikea-aikainen toimitus laadusta tinkimättä ja varmuus siitä että suurikuvatulosteesi ovat valmiita, silloin kun tarvitset niitä. Grafimax on laatua, saumatonta yhteistyötä, oikea-aikaisella toimituksella. Meiltä kestävät suurkuvatulosteet, jotka todella erottuvat joukosta.

Suurkuvatulosteilla maximoit näkyvyytesi

Kustannustehokkaita, avaimet käteen -periaatteella toimivia suurkuvatulostuspalveluja, näyttäviä ja kestäviä tulosteita, jotka soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat banderollit, roll-upit, rantaliput, julisteet, mainostaulut, lattiatarrat ja taustakuvat. Tarvitsitpa sitten tulosteita mainontaan, opasteisiin, rakennustyömaille, myymälöihin, ostoskeskuksiin tai messuille, Grafimax on ratkaisu, joka täyttää vaatimuksesi.

Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, autamme mielellämme.

Tuotteet
Rollup 85x200 | Grafimax.fi
Roll upit
Banderolli | grafimax.fi
Banderollit
Grafimax | autoteippaukset
Autoteippaus
Ikkunateippaus | grafimax.fi
Ikkunateippaus
grafimax | valomainos
Valomainokset

Kerro lisää - autamme mielellämme