Myymälä-
ja yritysilme

Ratkaisut joilla menestyt

Erotu kilpailijoista ja paranna näkyvyyttäsi.
Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu
myymälä- ja yritysilme lisää asiakasvirtaa.

MYYMÄLÄ- JA YRITYSILME

Mainosta

Selkeä ja hyvin suunniteltu myymäläilme auttaa asiakkaita löytämään tuotteet helposti, korostamaan tiettyjä tuotteita, kampanjoita tai tarjouksia. Näyttävät visuaaliset elementit toimivat opasteena ja houkuttelevat asiakkaita tutustumaan tarkemmin ja lisäävät myyntiä.

Ikkunateippaus

Tee liikkeestäsi helposti löydettävä, tunnistettava ja houkutteleva. Ikkunateippauksen avulla mainostat 24/7 ilman lisäkustannuksia. Myymäläilme toimii tehokkaana offline markkinointikanavana ja se auttaa vahvistamaan tunnistettavuutta, mahdollistaen brändin visuaalisen tyylin heijastamisen myymäläympäristöön.

Myymälä- ja yritysilme | grafimax.fi
Myymälä- ja yritysilme | grafimax.fi

Ikkunakalvot

Himmeät tai sävytetyt ikkunakalvot, tarjoavat yksityisyyttä peittämällä näkymän myymälään tai toimitilaan osittain tai kokonaan. Lisäksi ne voivat tarjota UV-suojan vähentäen auringonvalon aiheuttamia haittoja kuten lämpöä ja haalistumista.

Väliaikaiset tarrat

Väliaikaiset tarrat sopivat sesonkikampanjoihin, oikein ajoitetut ja sijoitetut mainosviestit, kampanjat ja tarjousnäytöt tavoittavat asiakkaat tehokkaasti. Meiltä saat räätälöidyn suunnittelu tarpeidesi mukaan ja ne voidaan poistaa jälkiä jättämättä ja vahingoittamatta ikkunoita tai pintoja.

Tuotteet

Kerro lisää - autamme mielellämme