Varoitus- ja ohjetarrat

Varoitus- ja ohjetarroilla opastat koneen, laitteen tai tuotteen oikeassa ja turvallisessa käytössä.

Käyttöturvallisuus

Helppo ja edullinen tapa nostaa koneiden ja laitteiden käyttöturvallisuus vaatimusten mukaiselle tasolle. Varoitus- ja ohjetarroilla saadaan käyttäjien huomio jolloin koneiden ja laitteiden käyttö on turvallista ja tarkoituksenmukaista. Ohjetarrojen avulla voidaan esimerkiksi huoltotoimenpiteet suorittaa turvallisesti ja oikeassa järjestyksessä.

Varoitus- ja ohjetarrat

Edullisia, helppoja asentaa ja vaativat vain vähän huoltoa muihin turvatoimiin verrattuna.

Räätälöidään tarpeen ja ympäristön mukaan.

Huomioidaan lakien- ja standardien asettamat vaatimukset.

Voidaan käyttää monissa eri ympäristöissä, kuten tuotantolaitoksissa, rakennustyömailla, laboratorioissa, sairaaloissa, kouluissa ja muissa tiloissa.

Keskeinen rooli onnettomuuksien ehkäisyssä ja turvallisuusmääräysten noudattamisessa. Kustannustehokkuus, kestävyys ja kyky välittää tärkeät tiedot visuaalisesti, tekevät niistä arvokkaan työkalun riskien vähentämiseen ja vaaroista tiedottamiseen.

Tehokkaita ympäristöissä, joissa voi olla kielimuuria, välittävät tärkeitä turvallisuustietoja visuaalisten kuvien, symbolien ja värien avulla.

Korkealaatuiset ratkaisumme on suunniteltu kestämään erilaisia ympäristöolosuhteita, mukaan lukien altistuminen auringonvalolle, kosteudelle ja kemikaaleille.

Saatat myös pitää...

Kerro lisää - autamme mielellämme