Millers BBQ
Sujuva yhteistyö
Miller’s BBQ tarina alkoi kyteä noin 1,8 miljoonaa vuotta sitten. Ensimmäinen barbeque-tyyppinen annos valmistui nimittäin aika pian tulen keksimisen jälkeen.
Miller’s:n yrittäjät Silvar Jänes, Aki Kinnunen ja Antti Kemppi toivat Hämeenlinnaan ravintolakonseptin johonka oppia haettiin rapakon takaa Teksasista. Kinnunen pääsi tustutumaan barbeque-ruoan tekemiseen paikallisen pitmasterin (savustusmestarin) kanssa.
Aamut ravintolassa alkavat jo varhain, sillä tarjolla on aina tuoreita vasta savustettuja lihoja. Lihojen kypsytys kestää 3-20 tuntia. Iltapäivällä lihat laitetaan savustimeen ja viideltä aamulla ne peitetään voimapaperilla mureuden takaamiseksi.
Ravintolatoiminnan alkuun saattaminen yli satavuotiaaseen Kruununmyllyn rakennukseen vaati monenlaisia ponnistuksia yrittäjiltä.
Niimpä oli tärkeää löytää kumppani, jonka kautta saimme toteutettua mahdollisimman laajan kirjon tarvittavia materiaaleja. Grafimax toteutti meille erilaisia kylttejä, opasteita, valomainoksen, teippauksia ja muita painotuotteita. Ehdottomasti etua toi myös Grafimaxin lyhyt etäisyys ravintolaamme, Tomi Miller’s:ltä toteaa.