Toimitusehdot

Sinulla on oikeus henkilötietojen suojaan. Käsittelemme henkilötietoja ainoastaan lainmukaisten käsittelyperusteiden nojalla ja läpinäkyvällä tavalla. Noudatamme Euroopan unionin yleisen tietosuoja -asetuksen (GDPR) säännöksiä ja periaatteita.

Nämä toimitusehdot koskevat Grafimax Oy:n ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Grafimax Oy:n yrittäjät pidättävät oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 01.12.2021.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Grafimax Oy ei ole vastuussa asiakkaan antamien virheellisten tietojen kuten väärän osoitteen aiheuttamasta haitasta. Mikäli tuotetta ei voida toimittaa perille virheellisten (tai luovuttaa noudettaessa) väärien tilaustietojen vuoksi, Grafimax Oy ei palauta tuotteen hintaa asiakkaalle, eikä korvaa asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutunutta vahinkoa. Tilaukselle on tällöin mahdollista tilata uusi kuljetus liikkeemme kautta asiakkaan kustannuksella.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveroa. Mahdolliset toimituskulut lisätään lopulliseen ostosummaan. Toimitamme ostoksesi Postin välityksellä Suomeen. Tuotteet toimitetaan ainoastaan pakettilähetyksenä.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin paketteina, poislukien isokokoiset tuotteet jotka toimitetaan pääsääntöisesti rahtina. Matkahuollon rahdista aiheutuvat kulut maksaa tilauksen vastaanottaja.

Tuotteilla on 1-7 päivän toimitusaika.

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, koska jokainen tuote on asiakkaan aineistoon toteutettu ja täten uniikki.

Mikäli lähettämämme tuote on väärä tai vahingoittunut, otathan välittömästi yhteyttä Grafimax Oy:hin sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme sopia virheen korvaamisesta.

bAsset-172dpi.webp

Heikki Lyly

Myyntijohtaja

Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus rikkoutua postin kuljetuksessa. Mikäli tuote on vahingoittunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys Grafimax.fi, niin sovitaan korvaavan tuotteen toimituksesta.

Kerro lisää - autamme mielellämme