Uutiset

  

 • Linna Golf - Synergiaa paikallisilla painotuotteilla.


   

  Linna Golf - Synergiaa paikallisilla painotuotteilla.

  Vanajanlinnan yli 100 hehtaarin tiluksilla Hämeenlinnassa sijaitsevaa Linna Golfia pidetään yleisesti Suomen parhaana golfkenttänä. Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun ja koko Euroopan 60. parhaan Golfresortin joukkoon.

  Erilaiset golfkenttien kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta. Viimeisimpinä saavutuksina Suomen Parhaan kokonaispalvelun, Parhaan Designin sekä Parhaan kentän kunnon ja viimeistelyn palkinnot vuoden 2019 Golflehden lukijaäänestyksestä.

   

  Laadukkailla ja visuaalisesti näyttävillä painotuotteilla suuri merkitys

  Suomen parhaana golfkenttänä Linna Golf ei unohda tärkeintä, eli asiakkaiden palvelukokemusta. Palvelukokemus muodostuu monista tekijöistä, joista ehdottomasti yksi on laadukkaat ja visuaalisesti näyttävät painotuotteet. Linna Golfissa painotuotteisiin panostetaan asiaan kuuluvalla tavalla.

  Linna Golfin toimitusjohtaja Esa Honkalehto luottaa paikalliseen osaamiseen ja synergiaan.

  ”Meillä on Grafimaxin kanssa ollut erittäin toimiva ja antoisa yhteistyö. Pikaisen tarpeen ilmetessä olemme saaneet tuloskortteja klubille parissa tunnissa suoraan painosta. Muutenkin Grafimaxilla on laaja ymmärrys meidän toiminnasta ja brändistä ja he pitävät huolen, että kaikki visuaalinen materiaali tuloskorteista opasteisiin on meidän näköistämme.”

   

  Yritystapahtumat suuri osa Linna Golfin arkea

  Linna Golfissa järjestetään vuosittain jopa sata yritystapahtumaa. Tapahtumia on lähes päivittäin ja niiden onnistumiseen vaikuttavat monet tekijät.

  Karri Koivu vastaa tapahtumien järjestämisestä Linna Golfilla ja näissä tapahtumissa asiakkaan toiveita kuunnellaan tarkasti.

  ”Mikäli asiakas toivoo esimerkiksi rangelle nimetyt ja oman brändin mukaiset lyöntipaikat, ykköstiille yrityksensä mainoksen tai vaikkapa koko kentän brändäyksen, onnistuu nämä kaikki Grafimaxin kautta joustavasti ja laadukkaasti. Tulevalle kesälle tuotteistamme erilaisia palvelupaketteja, joihin halutessaan sisältyy valmiiksi mietityt tapahtumatuotteet.”


   


  Onni Heinonen 

  Toimitusjohtaja 
  onni@grafimax.fi 
  050 344 6803

      
       
    Takaisin

Tutustu referensseihimme

 

Grafimax Oy, Painotie 21, Turenki
Puh. 041 317 6471 - myynti@grafimax.fi

 

Painopalveluiden Pikkujättiläinen

Ajanvaraus