Uutiset

  

 • Case Frostigon

  Kumppanuus Grafimaxin kanssa alkoi jo ensimmäisestä tilauksesta ja jatko oli helppoa, koska löysimme heti yhteisen sävelen. Olimme uusi toimija ja halusimme saman tien kumppanin, jolta luonnistuu ne vähän vaikeammatkin pyynnöt.  Ensimmäinen tilaus piti sisällään monenlaista: siirtotarraa, demokilpiä ja käyntikortteja. Saimme suoraan useita vaihtoehtoja, miten nämä kannattaa toteuttaa ja monta hyvää neuvoa sujuvaan toimimiseen. Kaikki onnistui yli odotusten ja kumppanuuden tuoma hintaetu asiakkaillemme oli enemmän kuin kiitosta saanut.

  Painopalvelujen laatu, hinta ja toimitusten sujuvuus on erittäin monisyinen kenttä. Siksi meille, Frostigonille, on erittäin tärkeää, että nämä osatekijät on voitu niputtaa yhden kumppanuuden alle ja samalla meillä on yksi yhteyshenkilö, jolle voimme soittaa miltei 24/7 – aina tulee ammatilaisen ohjeet ja sopimukset pitää.

  Yksi merkittävä etu on myös ajansäästö, koska nyt meidän ei tarvitse asiakkaidemme puolesta kilpailuttaa painotarjouksia, olipa tuotteet sitten perusprinttiä tai sermiä, vaan voimme suoralta kädeltä suositella Grafimaxia ja antaa samalla takuun, että tarjouksessa on hinta, laatu ja toimitusnopeus enemmän kuin kohdallaan.
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Antony Smal
  CEO
  Frostigon Oy

    Takaisin

Tutustu referensseihimme

 

Grafimax Oy, Painotie 21, Turenki
Puh. 041 317 6471 - myynti@grafimax.fi

 

Painopalveluiden Pikkujättiläinen

Ajanvaraus