Turva- ja varoitusmerkit

Älä tingi turvallisuudesta.

Grafimaxilta kaikki turva- ja varoitusmerkit. Korkealaatuisia, kestäviä ja visuaalisesti selkeitä kylttejä, rakennustyömailta tuotantolaitoksiin, kouluista sairaaloihin. Valikoimamme sisältää varoituskyltit, vaaramerkit, hätäuloskäynnit, sähkövaarat, henkilösuojaimet kuin myös SFS, VAK, CLP, GHS, IBC ja CE merkinnät.

Etusijalla laatu ja kestävyys, jotta ne välittävät tehokkaasti viestinsä nyt ja tulevina vuosina. Turva- ja varoitusmerkit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten kestävästä muovista, alumiinista ja vinyylistä, varmistaen, että ne kestävät ankaratkin olosuhteet ja pysyvät hyvin havaittavina. 

Tiedostamme että jokaisella organisaatiolla on ainutlaatuiset turvallisuusvaatimukset, meiltä saat räätälöidyt kyltit juuri sinun tarpeidesi mukaan. Turvallisuus on tärkeää ja olemme varma ja kokenut tekijä kaikessa turvakyltteihin liittyvissä asioissa.

Turvallisuus ei saa olla myöskään kustannuskysymys, me grafimaxilla pyrimme aina kilpailukykyisen hinnoitteluun laadusta kuitenkaan tinkimättä. Jokaisella organisaatiolla, koosta tai budjetista riippumatta, tulee olla saatavilla ja lain ja säädösten mukaiset turvallisuusmerkit, nopeasti ja varmasti.

Turvallisempi ympäristö kaikille.

Kerro lisää - autamme mielellämme