Pakkausmerkintä ja etiketit

Hyvin suunnitellut etiketit voivat herättävät huomiota, erottaa tuotteesi kilpailijoista ja lisäävät myyntiä. Laadukas pakkausmerkintä kertoo sisäisestä laadusta.

Pakkausmerkinnät ja etiketit antavat kuluttajille tärkeitä tietoja tuotteesta: sisältö, ainesosat, käyttöohjeet, varoitukset ja varotoimet. Anna asiakkaille mahdollisuus valita tuotteita, jotka vastaavat heidän tarpeita  samalla varmistat myös tuotteiden turvallisen käsittelyn ja käytön. Ne voivat sisältää ohjeita tuotteen oikeasta varastoinnista, käsittelystä tai hävittämisestä sekä tarvittavat turvatoimenpiteet tai varoitukset, vähennä onnettomuuksien, loukkaantumisten tai väärinkäytösten riskiä. 

Noudata laki- ja säädösvaatimuksia, teollisuudenalojen erityisiä merkintämääräyksiä, sisällytä tietoja tuotteiden etiketteihin, kuten elintarvikkeiden ravintoarvotiedot tai vaarallisten aineiden varoitusmerkinnät. Selkeät pakkausmerkinnät auttavat kuluttajia tekemään oikeita valintoja ja välttämään mahdollisia terveysriskejä henkilöille joilla on ruokavaliorajoituksia tai allergioita. Voit myös kertoa tietoa tuotteen ympäristövaikutuksista tai kestävyydestä tai kierrätyksestä.

Saatat myös pitää...

Kerro lisää - autamme mielellämme