Beachflag

Beachflag eli rantalippu on suunniteltu kiinnittämään ohikulkijoiden katseet, mikä tekee niistä tehokkaan tavan lisätä näkyvyyttä ja kiinnittää huomiota yritykseesi tai tapahtumaasi. Ne ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa, joten ne ovat ihanteellinen valinta ulkotapahtumiin ja messuihin.

Meiltä löytyy kolmea eri muotoista (hainevä, pisara ja laatikko) ja usealla eri korkeudella, joten ne sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Niitä voidaan käyttää yritysten, tapahtumien, tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen. Tehokas markkinointityökalu joka  auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi tai opastamaan asiakkaitasi.

Rantaliput on suunniteltu kestämään skandinaavisia olosuhteita, mukaan lukien tuuli ja sade ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät haalistumista ja repeytymistä. Kustannustehokas keino promota yritystäsi tai tapahtumaasi ja toimivat myös opasteena. Niitä voidaan käyttää toistuvasti, ja ne on erittäin helppoja ja nopeita asentaa ja purkaa. Kiinnityksenä löytyy ristikkojalka, piikki tai ruuvi.

Beachflag muodot ja koot

Kerro lisää - autamme mielellämme