Tarrapaino

Tarrapaino Grafimax – Kaikki tarrat, kaikkiin eri käyttötarkoituksiin

Etsitkö tarrapainoa, josta saat niin pienet kuin suuret määrät, tinkimättömällä ammattitaidolla? Käytössämme on alan parhaat materiaalit ja olemme nopea, joustava ja luotettava toimija.

Tarrapaino valmistaa tarroja silkkipainolla tai digipainokoneilla, riippuen määristä ja käyttötarkoituksesta. Tarrat ja niiden käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Eri sääolosuhteille ja käyttökohteille löytyy tietenkin omat materiaalit. Materiaalitoimittajat kehittävät jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille ja näin jokaiselle käyttötarkoitukselle löytyy sopiva materiaali. 

  • Teollisuus (koneiden brändit, mallimerkinnät, varoitustarrat, alumiiniset kilpitarrat, lakisääteiset sähkökomponenttien merkinnät).
  • Myymälät (ikkunateippaukset, kampanjatarrat, lattiatarrat, kylmälaitteiden tarrat)
  • Mainonta (mainostarrat, autotarrat ja autoteippaus, nimitarrat, logotarrat, osoitetarrat, opastetarrat)

Ota yhteyttä Grafimaxiin ja kysy rohkeasti, jos tarvitset mitä tahansa tarrojen painatukseen liittyvää. Kauttamme saat kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelupöydältä asennukseen asti.  

 

Tarrapaino Grafimax toimittajana ja yhteistyökumppanina

Olemme omaksuneet tarrat omaksi erikoisalaksemme ja tehneet tarroja kaikenlaiseen käyttöön yli 30 vuotta. Käytämme tuotteissamme käyttökohteen mukaisesti vain ja ainoastaan alan parhaita materiaaleja. 

Päätuotteenamme ovat teollisuuteen suunnatut tarrat ja merkintätuotteet ja teemme kokonaisvaltaisia merkintä- ja painotuotepalveluita suurille teollisuuden pörssiyhtiöille. Voimme toimittaa pieniäkin määriä tai luoda kokonaan oman varastointi-, postitus- ja hyllytysketjun juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.  

 

Tarrojen asennuspalvelut

Teemme tarrojen ja teippauksien asennuspalveluita koulutettujen ja vuosien kokemuksen omaavien ammattilaisten toimesta. Asentajamme ovat käyneet 3M-sertifioidun koulutuksen.

Oli kyseessä sitten liiketilan ikkunateippaus tai moottorikelkan kateteipit, on niiden asennus meille arkipäivää. Annamme asennuksillemme aina takuun, vaikka tarran ominaisuudet tuleekin ottaa huomioon. Tarrat on suunniteltu kestämään 0-10 vuotta, materiaalista riippuen. 

 

 

Neuvontapalvelut

Kun mieltäsi askarruttaa jokin asia liittyen painotekniikkaan, materiaalin valintaan tai asennukseen, olemme aina käytettävissä. Työ on myös helpompi ottaa vastaan, kun tiedämme, minkälainen tuotteen käyttökohde on.

Asiantuntijamme voi saapua paikan päälle tutustumaan käyttöpaikkaan tai -kohteeseen ja opastaa minkälainen materiaali ja tekniikka kohteessa olisi oikeanlainen. Halutessasi voit tulla käymään toimipisteellämme tutustumaan laajaan materiaalikirjoon ja laitekantaan.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Kiinnostuitko?

Grafimax Oy palvelee laadukkaasti ja monipuolisesti!

 041 317 6471
 myynti@grafimax.fi

 

Ota yhteyttä

Tutustu referensseihimme

 

Grafimax Oy, Painotie 21, Turenki
Puh. 041 317 6471 - myynti@grafimax.fi

 

Painopalveluiden Pikkujättiläinen

Ajanvaraus
Gstore.fi