Laserkaiverrus

Grafimax – Kilpien merkkauksen ehdoton ykkönen

Valmistamme laserkaiverruksella runsaasti kilpiä erilaisiin tarkoituksiin. Yleisimpiä käyttökohteita laserkaiverretuille kylteille ovat erilaiset tekniset laitteet. Toteutamme laserkaiverruksia ja -merkkauksia yhden kappaleen personoitavista tuotteista aina suuriin sarjatuotantomääriin.

Laserkaiverrus on menetelmä, jossa lasersäde höyrystää ohuen kerroksen pois työstettävästä materiaalista. Jos käyttökohde on vaativissa olosuhteissa, on laserkaiverrus kestävä vaihtoehto. Kaiverretut merkinnät ovat todella pitkäikäisiä, koska kadotakseen ne vaativat ympäröivän materiaalin poiskulumisen.

Laserkaiverrettavat materiaalit

Käytössämme olevalla CO2-lasertyöstölaitteella voidaan kaivertaa ja merkata todella laajaa materiaalikirjoa. Laserkaiverruksella voimme tehdä teollisuuteen tarkoitettuja koneiden arvokilpiä, erilaisia kaavioita ja kytkentämerkintöjä.

Pinnoitetut metallit ovat todella yleinen laserkaivertamisen kohde. Pääasiallisia asiakkaitamme ovatkin suuret teollisuusyritykset, jotka valmistavat erilaisia koneita, joissa tulee olla kulutusta kestäviä arvokkaan näköisiä kilpiä ja merkintöjä.

Laserkaiverrettavien ja -leikattavien materiaalien lista on lähes loputon.  Uusia materiaaleja testataan jatkuvasti ja näin ollen materiaalikirjo on todella laaja. Ota yhteyttä, jos haluat kysyä jonkin materiaalin kaiverrusta. Tietyt materiaalit (mm. erilaiset muoviseokset) vaativat aina koemerkkauksen.
 

Ota yhteyttä »

 

Materiaaliesimerkkejä

Laserkaiverrettavat:

  • Kartonki, muovit, vaneri, puu, viilu, pinnoitetut metallit, teräs, lasi, nahka, kivi yms.

CO2-laserilla leikattavat materiaalit:

  • Paperi, kartonki, muovi, vaneri, viilu

Yksilöitäviä tai personoitavia tuotteita:

  • Työkalut, matkapuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet, kynät, käyntikortit, kännykän kuoret, lompakot.

 

Kiinnostuitko?

Grafimax Oy palvelee laadukkaasti ja monipuolisesti!

 041 317 6471
 myynti@grafimax.fi

 

Ota yhteyttä

Tutustu referensseihimme

 

Grafimax Oy, Painotie 21, Turenki
Puh. 041 317 6471 - myynti@grafimax.fi

 

Painopalveluiden Pikkujättiläinen

Ajanvaraus
Gstore.fi