Digipaino

Digipaino – nopea ja edullinen vaihtoehto

Digipaino on nopea ja edullinen vaihtoehto painotuotteille. Digipainon avulla saadaan painettua pienempiäkin eriä kustannustehokkaasti sekä nopeasti.

Digipainaminen on asiakkaan näkökulmasta erittäin kannattavaa. Sen avulla pienetkin yritykset voivat saada helposti ja kustannustehokkaasti hyvännäköistä yritys- ja mainosmateriaalia. Digipainon ehdoton vahvuus onkin se, että painosmäärät voivat olla erittäin pieniä. Et tarvitse enää suurta markkinointibudjettia näyttääksesi edustavalta yritykseltä.
 

Valmistamme digipainolla mm.

  • Käyntikortit
  • Kirjekuoret
  • Flyerit
  • Kutsut
  • Esitteet
  • Julisteet

 

 

Yhdestä tuotteesta suuriin tilauksiin

Saat meiltä kaikki digipainotuotteet nopeasti ja varmasti. Painotekniikkaa hyödynnettäessä painosmäärät voivat olla suurempia sarjatilauksia tai hyvinkin pieniä, vain yhden kappaleen tilauksia.

Digipaino onkin nykyaikainen ja kätevä ratkaisu kaikille painotuotteille ja se on siksi noussut tehokkaaksi tavaksi painaa tuotteita offset-painamisen rinnalle. Digipaino on perinteistä nopeampi tapa painaa, koska siinä ei tarvita painolevyjä. Digipainettu tuote on heti kuiva ja valmis jakeluun, kun se on painettu. Erinomainen laatu, sopivat painosmäärät sekä lyhyet toimitusajat ovat syitä, joiden takia digipaino kannattaa valita.

Meiltä voit tilata digipainotuotteet aina suunnittelusta painamiseen saakka. Autamme ja vastaamme kysymyksiisi mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!

 

Kiinnostuitko?

Grafimax Oy palvelee laadukkaasti ja monipuolisesti!

 041 317 6471
 myynti@grafimax.fi

 

Ota yhteyttä

Tutustu referensseihimme

 

Grafimax Oy, Painotie 21, Turenki
Puh. 041 317 6471 - myynti@grafimax.fi

 

Painopalveluiden Pikkujättiläinen

Ajanvaraus
Gstore.fi