Apua Koronan keskellä


Haluamme tukea yrittäjiä ja yrityksiä koronaepidemian aikana ja täten tarjoammekin kaikista uusista tilauksista -10% toukokuun loppuun asti.


Oli tarpeesi sitten iso tai pieni, asiakkaanamme voit luottaa siihen, että kaikki sujuu nopeasti, varmasti ja laadusta tinkimättä myös koronaepidemian aikana.

Tarjoamme palveluitamme laidasta laitaan aina isoista teollisuuden eristä, yksittäisiin "räätälintyönä" tehtäviin toteutuksiin yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella. Pelkästään silkkipaino osaamista löytyy henkilöstöltämme liki sadalta vuodelta.

Meiltä saat myös hyllytys- ja varastointi palvelut tuotteillenne.
 

Meihin luottavat mm:

 

”Olemme tehneet Grafimaxin kanssa yhteistyötä jo vuosikausia sillä se on helppoa ja vaivatonta. Saamme kaiken tarvitsemamme nopeasti vaikka puhelinsoitolla"

Henri – Vuokrauspiste 
 

”Tarvitsimme kumppanin josta saisi myös suunnitteluapua toteutuksiin, Grafimax oli siihen oikea kumppani, nyt olemme vuosien saatossa suunnitelleet monia tuotteita heidän kanssaan”

Joonas - Härkälän konekauppa


Joustava, innovatiivinen, kekseliäs ja todella ammattitaitoinen palveluntarjoaja joka tekee myös pienyrittäjille sopivia ratkaisuja!

Juuso - Boxinbox

 

 

Grafimax Oy, Painotie 21, Turenki
Puh. 041 317 6471 - myynti@grafimax.fi

 

Painopalveluiden Pikkujättiläinen

Ajanvaraus